Mandle v mléčné čokoládě
Pražená jádra mandlí v mléčné čokoládě
Složení: mléčná čokoláda 79 % [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená syrovátka, mléčný tuk, laktóza, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], jádra mandlí pražená 20 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek.
Výživové údaje na: 100 g
Energie 2354 kJ / 565 kcal
Tuky 36 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 16 g
Sacharidy 50 g
– z toho cukry 45 g
Vláknina 3,9 g
Bílkoviny 8,3 g
Sůl 0,1 g