Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Cukrářská špička likérová 18-24

Cukrářská špička likérová 18-24
Akce
Cukrářská špička likérová 18-24

Speciálně vyrobená špička pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. 

Výrobce: Kovovýroba Jeníkov

Dostupnost: Máme na skladě 1 ks (poslední kus skladě)

383 Kč

Kód produktu: KJ253

Kategorie: Likérové cukrářské špičky

Popis produktu

Speciálně vyrobená špička je určená pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. Ten můžete vyplňovat krémem podle své chuti. Při aplikaci je důležité mít nástroje i připravené suroviny vychlazené, aby se tenké stěny krému nepoškodily.

VÝŠKA 60 mm
PRŮMĚR 18 mm - 24 mm
MATERIÁL POCÍNOVANÝ PLECH

Recept na likérové špičky

  • 7 dkg cukru krystal nebo krupice
  • 2 dkg sojové mouky (hladké odtučněné) k dostání v prodejnách zdravé výživy
  • 1 dkg kakaa
  • 1 dl vody
  • 5 dkg čokolády na vaření
  • 10 dkg ztuženého 100% tuku
  • cca 22 ks kulatých piškotů
  • čokoládu a trochu ztuženého tuku
  • vaječný koňak
  • trochu sušeného mléka na zahuštění koňaku

Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na 4 stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Ostavíme a zamícháme čokoládu. necháme úplně vychladnout, třeba i do druhého dne. Potom zašleháme změklý ztužený tuk. Dbejte na to, aby jste opravdu měli vyšlehanou hmotu bez kousků tuku.

Než budeme dělat špičky, dáme si hmotu na chvíli do lednice, ale ne úplně ztuhnou, aby šla hmota tlačit pytlíkem. Mezi tím si na piškoty namažeme čokoládu. Zabrání nám změknutí piškotu. Hmotu vytlačíme speciálním nástavcem na piškoty a dáme do lednice. Můžeme si také upéct svoje buflery. (Nástavec má na straně malou dírku a ta musí zůstat venku) . Zásada při dalším zpracování špiček je, že musí být hodně studené, nejlépe namražené. Nezapomeňte si také nechat hmotu na uzavření špiček. Vaječný koňak si trochu zahustíme sušeným mlékem, naplníme špičky a uzavřeme je ozdobným nástavcem. Dáme opět do lednice. Rozděláme si čokoládu s tukem a velmi ledové špičky v ní namáčíme.

Použití

  • nevhodné do mikrovlnnné trouby
ParametrPopis
Váha 15 g
Materiál Kov
Použití nevhodné do mikrovlnnné trouby

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Cukrářská špička likérová 24-36

Cukrářská špička likérová 24-36

Speciálně vyrobená špička pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. 

Máme na skladě
422 Kč
Cukrářská špička likérová 11-16

Cukrářská špička likérová 11-16

Tato dvouplášťová špička je nejmenší rozměr špičky, který bez…

Máme na skladě
415 Kč
Cukrářská zdobicí špička likérová 14-20

Cukrářská zdobicí špička likérová 14-20

Tato dvouplášťová špička je nejmenší rozměr špičky, který bez…

Máme na skladě
468 Kč