Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Forma na čokoládu pralinky

Plastová forma na čokoládu ve tvaru pralinek

Výrobce: Wilton

Dostupnost: Máme na skladě více než 5 ks

98 Kč

Kód produktu: 2115-1522

Kategorie: Formy na čokoládu

Popis produktu

Plastová formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pomocí trezírovacího sáčku pralinky pod okraj, přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vyklopit. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytloukání z formy poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými perleťovými barvami. Skvěle budou vypadat i pralinky přestříkané bronzovým nebo jinak barevným sprejem. Pralinky můžete použít ke zdobení dortů a zákusků anebo je naskládejte do úhledné krabičky a věnujte k narozeninám, svátku, na Valentýna nebo kdykoliv jindy jako sladkou pozornost.

V jedné formě je 11 formiček na výrobu čokoládových bonbónů - pralinek.

Velikost plata: 27,5x15 cm

Průměr pralinky: 3,5 cm

Výška pralinky: 1,3 cm

Postup pro výrobu čokoládových bonbonů

postup-svetcukraru-pralinky

1) Naplňte každou dutinu do méně než poloviny rozpuštěnou čokoládovou hmotou. Tu následně rozetřete štětečkem po stranách až k hornímu okraji. Zda se vám to povedlo správně, poznáte snadno tak, že formu zvednete proti světlu a na žádném místě nesmí čokoláda prosvítat. Pokud je vše v pořádku, dejte formu na několik minut ztuhnout do ledničky.

2) Pomocí tubičky nebo sáčku s otevřenou špičkou vstříkněte do každé pralinky vámi zvolenou náplň. Opatrně, ať náplň zbytečně nepřeteče. Měli byste si nechat alespoň tři milimetry pro dno bonbónu. Podle charakteru náplně buď nechte znovu trochu ztuhnout

3). Následně doplňte po horní hranu opět čokoládovou hmotou. Dejte znovu do ledničky a tentokrát na delší dobu. Jakmile bude pralinka ztuhlá, jednoduše ji vyklepněte z formičky ven. Opatrně, ať ji nezničíte a také samotná forma může být po zchlazení křehčí. Pokud se bonbón snadno neuvolní sám, znamená to, že není správně ztuhlý. Hotová pralinka vytažená z lednice by měla vypadat spíš než čistě trochu "namrzle".

 


Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Forma na čokoládu mořské plody

Forma na čokoládu mořské plody

Forma na čokoládu ve tvaru mořských plodů

Máme na skladě
159 Kč
Forma na čokoládu filigránky

Forma na čokoládu filigránky

Forma na čokoládu ve tvaru filigránek

Máme na skladě
166 Kč
Forma na čokoládu kvítek růže

Forma na čokoládu kvítek růže

Forma na čokoládu ve tvaru kvítků růže

Máme na skladě
110 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.