Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Forma na čokoládu lanýže (Truffles)

Plastová forma na čokoládu ve tvaru lanýžů

Výrobce: Wilton

Dostupnost: Máme na skladě 2 - 5 ks

89 Kč

Kód produktu: 2115-1521

Kategorie: Formy na čokoládu

Popis produktu

Plastová formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pomocí trezírovacího sáčku pralinky pod okraj, přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vyklopit. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytloukání z formy poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými perleťovými barvami. Skvěle budou vypadat i pralinky přestříkané bronzovým nebo jinak barevným sprejem. Pralinky můžete použít ke zdobení dortů a zákusků anebo je naskládejte do úhledné krabičky a věnujte k narozeninám, svátku, na Valentýna nebo kdykoliv jindy jako sladkou pozornost.

V jedné formě je 14 formiček na výrobu čokoládových bonbónů.

Velikost plata: 27,5x15 cm

Průměr pralinky: 2,9 cm

Výška pralinky: 2 cm

Postup pro výrobu čokoládových bonbonů

postup-svetcukraru-pralinky

1) Naplňte každou dutinu do méně než poloviny rozpuštěnou čokoládovou hmotou. Tu následně rozetřete štětečkem po stranách až k hornímu okraji. Zda se vám to povedlo správně, poznáte snadno tak, že formu zvednete proti světlu a na žádném místě nesmí čokoláda prosvítat. Pokud je vše v pořádku, dejte formu na několik minut ztuhnout do ledničky.

2) Pomocí tubičky nebo sáčku s otevřenou špičkou vstříkněte do každé pralinky vámi zvolenou náplň. Opatrně, ať náplň zbytečně nepřeteče. Měli byste si nechat alespoň tři milimetry pro dno bonbónu. Podle charakteru náplně buď nechte znovu trochu ztuhnout

3). Následně doplňte po horní hranu opět čokoládovou hmotou. Dejte znovu do ledničky a tentokrát na delší dobu. Jakmile bude pralinka ztuhlá, jednoduše ji vyklepněte z formičky ven. Opatrně, ať ji nezničíte a také samotná forma může být po zchlazení křehčí. Pokud se bonbón snadno neuvolní sám, znamená to, že není správně ztuhlý. Hotová pralinka vytažená z lednice by měla vypadat spíš než čistě trochu "namrzle".

 


Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Forma na čokoládu - pralinky lodičky

Forma na čokoládu - pralinky lodičky

CP_2115-1035_12810409

Máme na skladě
100 Kč
Forma na čokoládu - Vánoce

Forma na čokoládu - Vánoce

Kvalitní silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem Vánoc.

Máme na skladě
192 Kč
Silikonová forma na čokoládu - Zvířátka

Silikonová forma na čokoládu - Zvířátka

Silikonová forma na čokoládu - Zvířátka.

Máme na skladě
192 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.