Nákupní košík 0ks - 0 Kč

Váš nákupní košík neobsahuje žádné zboží.


Newsletter

Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Svůj souhlas můžete kdykoli snadno odvolat.

 

Přihlašte se k odběru novinek, slev a akcí, další zajímavosti také najdete, když se přihlásíte na naše stránky na Facebooku.

Jste spokojeni s naší nabídkou a službami? Ohodnoťte nás na Zboží.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme.

Forma na čokoládu filigránky

Forma na čokoládu filigránky
Akce

Forma na čokoládu ve tvaru filigránek

Výrobce: Wilton

Dostupnost: Máme na skladě 2 - 5 ks

166 Kč

Kód produktu: W2115-2102

Kategorie: Formy na čokoládu

Popis produktu

Plastovou formou vytvoříte pět druhů čokoládových filigránů. Těmi ozdobíte nejen dorty, ale i cupcakes s krémy, mini dorty i ovocné košíčky. Ke snadnému vyjmutí čokolády vám může pomoct olej ve spreji, kterým formu lehce přestříkáte před přelitím čokoládou. Temperovanou čokoládu nalijte do formiček, přebytečnou čokoládu odstraňte špachtlí a nechte zatuhnout. Poté vyklopte a můžete přímo použít nebo filigrány přestříkejte barevným sprejem. Pro lehký perleťový nádech můžete použít prachové barvy s perletí. Filigrány můžete stavět vzhůru na krémem zdobených zákuscích anebo je můžete pokládat na plocho a ozdobte tak povrchy dortů.

V jedné formě 5 motivů a 10 ks pralinek. Vhodné na výrobu čokoládových, marcipánových bonbónů, lízátek a nepečeného cukroví.

Materiál: polykarbonát

Velikost cca: 3 cm.

Nemýt v myčce, mýt ručně.

Postup pro výrobu čokoládových bonbonů

postup-svetcukraru-pralinky

1) Naplňte každou dutinu do méně než poloviny rozpuštěnou čokoládovou hmotou. Tu následně rozetřete štětečkem po stranách až k hornímu okraji. Zda se vám to povedlo správně, poznáte snadno tak, že formu zvednete proti světlu a na žádném místě nesmí čokoláda prosvítat. Pokud je vše v pořádku, dejte formu na několik minut ztuhnout do ledničky.

2) Pomocí tubičky nebo sáčku s otevřenou špičkou vstříkněte do každé pralinky vámi zvolenou náplň. Opatrně, ať náplň zbytečně nepřeteče. Měli byste si nechat alespoň tři milimetry pro dno bonbónu. Podle charakteru náplně buď nechte znovu trochu ztuhnout

3). Následně doplňte po horní hranu opět čokoládovou hmotou. Dejte znovu do ledničky a tentokrát na delší dobu. Jakmile bude pralinka ztuhlá, jednoduše ji vyklepněte z formičky ven. Opatrně, ať ji nezničíte a také samotná forma může být po zchlazení křehčí. Pokud se bonbón snadno neuvolní sám, znamená to, že není správně ztuhlý. Hotová pralinka vytažená z lednice by měla vypadat spíš než čistě trochu "namrzle".

 

ParametrPopis
Váha 40 g

Komentáře (0)

Zatím žádné názory



Jméno
Předmět
Recenze

Podobné produkty

Forma na čokoládu - Vánoce

Forma na čokoládu - Vánoce

Kvalitní silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem Vánoc.

Naskladňujeme do 2 týdnů
212 Kč
Forma na pralinky a jedlé dekorace holubičky

Forma na pralinky a jedlé dekorace holubičky

Plastová šablona na jedlé ozdoby.

Máme na skladě
204 Kč
Forma na čokoládu - Praline

Forma na čokoládu - Praline

Kvalitní silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem Praline

Máme na skladě
212 Kč


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.